Gå til hovedindhold

Bulgursalat med kylling og broccoli

Bulgursalat med grønt serveret i en skål
En lækker bulgursalat du kan tage med på farten.
Tid: 30 min. inkl. kogetid

Ingredienser til bulgursalat med kylling og broccoli: 

125 g grov bulgur
1 stor kyllingefilet, ca. 150 g
300 g broccoli,  evt. aspargesbroccoli
1 spsk. citronsaft
1 spsk. olivenolie
Revet skal fra ¼ økologisk citron
Salt og peber
25 g ristede, saltede cashewnødder
 
 

Fremgangsmåde

Kog bulguren som anvist på pakken og lad den køle lidt af.
Steg fileten 5-6 min. på hver side og krydr med salt og peber.
Del broccolien i små buketter og blanchér dem 1 min. i letsaltet vand.
Vend bulgur og broccoli i en marinade af citronsaft, olivenolie, citronskal, salt og peber. 
Pluk kyllingekødet i strimler og vend det i salaten.
Drys med grofthakkede cashewnødder.
 
Energi pr. person: 536 kcal. Fordelt på: fedt 30 %, protein 24 %, kulhydrat 46 %