Gå til hovedindhold

Røsti med skinke og fraiche

Røsti med skinke og creme fraiche på blå tallerken
En skøn ret med kartofler. Røsti er både nemme at lave og smager skønt.

Røsti med skinke og fraiche 

2 pers. 

Tid: 30 min.

Ingredienser

250 g skrællet bagekartoffel

250 g skrællet sødkartoffel

1 lille løg

Salt og peber

1 spsk. olie

60 g kogt skinke i tynde skiver

2 spsk. fraiche 9 %

Spæde salater eller urter

Alternativ til røsti med skinke: Fisk i ovn på sprød kartoffelbund

Fremgangsmåde

Riv kartoflerne groft, pres væden fra og bland med finhakket løg.

Del blandingen i fire portioner og steg fire røsti i olie på en pande, ca. 8 min. på hver side og krydr med salt og peber.

Fordel skinken på de lune røsti, pynt med fraiche og salat og servér straks. 

Prøv også: Koteletter med sprøde blomkålsrösti

Energi pr. person: 332 kcal.

Fordelt på:

fedt 30 %

protein 12 %

kulhydrat 58 %

Læs mere om