Gå til hovedindhold

Spaghetti bolognese med wokstrimler

Spaghetti bolognese med wokstrimler
Italiensk med sundt på! Her får du opskriften på en lidt mere taljevenlig spaghetti bolognese
(2 personer)
Tid: 20 min.

Ingredienser til spaghetti bolognese med wokstrimler:

150 g spaghetti, gerne fuldkorn
200 g oksekød i wokstrimler
1 spsk. olivenolie
1 løg
1 fed hvidløg
2-3 gulerødder (150 g)
1 ds. hakkede tomater med krydderurter, 400 g
Salt og peber
25 g friskrevet parmesan
Friske spæde krydderurter
 

Fremgangsmåde

Kog spaghettien al dente som anvist på emballagen.
Lynsteg kødet ad to omgange i lidt af olien og stil det til side.
Steg det hakkede løg, knust hvidløg og små gulerodstern i resten af olien, ca. 2-3 min.
Kom de hakkede tomater ved, krydr med salt og peber og lad saucen simre 5 min.
Kom kødet ved, kog endnu et par minutter og smag til.
Anret den friskkogte spaghetti med saucen ovenpå, drys med revet parmesan og urter og servér.
 
Energi pr. person: 596 kcal. Fordelt på: fedt 23 %, protein 27 % og  kulhydrat 50 %