Gå til hovedindhold

Kylling på spyd med raita og karry-spidskål

Kylling paa spyd med raita og karry-spidskaal på tallerken
Sprød og sund ret der er inspireret af det indiske køkken. Kylling med masser af krydderier, spidskål og naanbrød.

Kylling på spyd med raita og karry-spidskål

2. pers.

Tid: 30 min.

Ingredienser

250 g kyllingefilet

1-2 tsk. karry, f.eks. tikka masala 

Salt og peber

Prøv også: Kylling i kålrulle

Raita:

100 g græsk yoghurt 2 %

1 spsk. hakket, frisk mynte

1 finhakket chili uden kerner

½ spsk. limesaft

300 g snittet spidskål

Frisk koriander

2 naan, 250 g

Kylling på spyd med myntedressing

Marinade:

1 tsk. karry

1 spsk. eddike

½ spsk. olie

Salt og peber

Fremgangsmåde 

Skær kødet i tern og krydr med karry, salt og peber. Sæt det på spyd og grill dem ca. 4 min. på hver side på grill eller pande.

Rør raitaen sammen af yoghurt, mynte, finhakket chili og limesaft.

Smag til med salt og peber. 

Vend spidskålen i en marinade af karry, eddike, olie, salt og peber.

Drys med koriander og servér kålen til spyddene med lune naan og raita.

Lynstegt kylling med kål og linser

Energi pr. person:

594 kcal. Fordelt på:

fedt 23 %,

protein 30 %,

kulhydrat 47 %