Gå til hovedindhold

Lynstegt kylling i indisk karry

Kylling i indisk karry på tallerken
Kylling i karry på indisk manér. Brug årstidens friske grøntsager i din wokret. Den her opskrift er fyldt med smag og nem at lave i en fart.

Lynstegt kylling i indisk karry 
med spinat og blomkål

Tid: 15 min. 

2 pers.

Ingredienser

250 g blomkål i små 
buketter

300 g kyllingefilet 

1 spsk. olie

1-2 tsk. karry – gerne 
karrypasta

150 g babyspinat

Salt og peber

125 g naanbrød

Er du vild med kylling i karry, så prøv også kylling i thaikarry 

Fremgangsmåde

Blanchér blomkålen et par min. i letsaltet vand.

Skær kyllingen i strimler og lynsteg dem i olie sammen med karry i 2 min. 
Tilsæt blomkål og steg endnu nogle min. Kom spinaten ved og steg, til det falder sammen. Smag til med salt og peber og servér med lunt naanbrød.

Få også en lækker opskrift på kylling i rød karrysauce

Energi pr. person: 443 kcal. Fordelt på: fedt 26 %, 
protein 40 %,  kulhydrat 34 %443