Gå til hovedindhold

Lynstegt kylling med kål og linser

Lynstegt kylling med kål på lyseblå tallerken
Et godt makkerpar. Kylling og kål klæder bare hinanden i smag og konsistens. Velbekomme.

Lynstegt kylling med kål og linser

(2 pers.)

Tid: 20 min.

Ingredienser

200 g kyllingefilet

2 fed hvidløg

6-8 salvieblade

1 spsk. olivenolie

200 g snittet palmekål eller savoykål

150 g snittet grønkål

125 g kogte, skyllede linser, evt. fra dåse

Salt og peber

Få også opskriften på kylling i rulle med kål

Fremgangsmåde

Skær kyllingekødet i strimler og lynsteg det i olie 2-3 min. sammen med knust hvidløg og salvieblade.

Tilsæt kål og steg endnu et par min.

Kom linserne ved, lynsteg et øjeblik og smag til med salt og peber. Servér evt. brød til.

Lækker karryristet kylling med hvidkål

Energi pr. person: 494 kcal. 

Fordelt på: fedt 23 %, protein 35 %, kulhydrat 43 %.