Gå til hovedindhold

Lynstegte bønner og gulerødder med kål

Kål, bønner og gulerødder i dyb tallerken
Brug årstiden friske grøntsager, såsom bønner, gulerødder og sprød kål, i denne ret. Den er fyldt med smag og er nem at lave i en fart.

Opskrift på lynstegte bønner, gulerødder og kål

2 pers. 

Tid: 20 min.

Ingredienser 

150 g forårsløg

250 g skrællede gulerødder

150 g grønkål

1 dåse butterbeans

1 spsk. olivenolie

1 finhakket chili uden kerner

1 tsk. hel spidskommen

Salt og peber

Prøv også: Stegt kylling med bønner, gulerødder og squash

Fremgangsmåde

Rens og snit forårsløgene. Skær gulerødderne i stave. 

Snit grønkålen.

Dræn bønnerne og skyl dem i koldt vand.

Lynsteg bønner og grøntsager i olie i 3-4 min. sammen med chili og spidskommen. 

Smag til med salt og peber og servér.

Wrap med kylling og kål

Energi pr. person: 280 kcal. Fordelt på: fedt 29 %, protein 17 %, kulhydrat 54 %280