Gå til hovedindhold

Spaghetti Carbonara

Slankende udgave af den populære pastaret.

2 portioner

80 g spaghetti.

Sauce:
1 finthakket løg
2-3 tsk. olie
1 fed hvidløg
et nip estragon
150 g røget skinke i terninger
1 dl minimælk
1 æg, salt, peber, 2 spsk. revet parmesan, friske krydderurter. Kog spaghettien og lad den dryppe af.

Sauce:
Svits løget i olie i en gryde, kom presset hvidløg og estragon i og tilsæt skinken. Pisk mælk, æg, salt og peber sammen, hæld det i gryden og varm op under omrøring til en tyk og cremet sauce. Vend spaghettien i, varm igennem og servér retten med et drys af parmesan og friske krydderurter.

Tip:
Vend en håndfuld fine ærter i sammen med spaghettien. 

SE OGSÅ: Slankeklubben.dk tester maskiner til grøntsagsspaghetti