Gå til hovedindhold

Torsk paneret i quinoa med gulerødder

Torsk paneret i quinoa med gulerødder på lyseblå tallerken
Denne ret med torsk paneret i quinoa er ikke kun smuk at se på, den er også supersund og lækker.

Torsk paneret i quinoa med gulerødder

2. pers. 

Tid 30 min.

Ingredienser

30 g quinoa, evt. 
blandet med bulgur

400 g torskefilet eller 
anden fast, hvid fisk

Salt og peber

Lidt citronsaft

25 g smør

150 g skrællet persillerod

250 g skrællet gulerod

Dild

Brøndkarse

Quinoa et godt alternativ til ris

Fremgangsmåde

Kog quinoaen.

Del fileterne i lidt mindre stykker og læg dem i et ovnfast fad. Krydr med salt og peber og dryp med lidt citronsaft. Kom kogt quinoa oven på fisken og tryk den fast. Høvl smør henover og bag fisken ved 200° i ca. 15 min.

Kog persillerod og gulerod i letsaltet vand ca. 10 min.

Anret rodfrugter og fisk på tallerken og dryp med smørsky. Pynt med krydderurter og servér.

Grønne frikadeller med quinoa-salat

Energi pr. person:

478 kcal. 
Fordelt på: 

fedt 28 %,

protein 42 %,

kulhydrat 30 %