Gå til hovedindhold

Sprøde bønnefritter - prøv dem

Bønnefritter  i ovnen
Hvis ikke du allerede har prøvet bønnefritter, så gør dig selv den tjeneste at forsøge.

Opskrift på sprøde bønnefritter

Hvis ikke du allerede har prøvet bønnefritterne, så gør dig selv den tjeneste at forsøge. De bliver sprøde og lækre og er et fint alternativ til pomfritter.

Ingredienser - Bønnefritter

300 g frosne grønne bønner

Olie

Salt

Timian, chili eller lignende krydderier 

Grillet oksebøf, marinerede svampe og bønnefritter

Fremgangsmåde - Bønnefritter 

Bred 300 g frosne grønne bønner ud på en bageplade, stænk dem med olie og drys dem med rigeligt salt og eventuelt lidt timian.

Giv dem cirka 30-40 min. i ovnen ved 200º, vend dem lidt rundt et par gange undervejs, til de er sprøde og lysebrune.

Server som en lækker snack eller som tilbehør til aftensmaden.

Bønnefritter er gode, men vi kan også anbefale opskriften på makrel med krydrede bønner