Gå til hovedindhold

Mørbrad på spyd med kinaslaw

Mørbrad på spyd med kinaslaw anrettet på skærebræt.
Det er sommer lige rundt om hjørnet og tid til at fyre op i grillen. Mørbrad på spyd med kinaslaw er den perfekte menu, når der skal grilles. Den er både nem at tilberede og samtidig sund.

Mørbrad på spyd med kinaslaw

(2. pers.)

Tid: 30 min.

Ingredienser - Mørbrad på spyd

300 g svinemørbrad i skiver

Marinade:

1 spsk. soja

1 spsk. miso-pasta 2 tsk. honning

2 tsk. riseddike
 
Salat:
 
1 agurk
 
1 spsk. riseddike
 
1 tsk. honning
 
1 spsk. olie
 
Salt og peber
 
250 g snittet spidskål
 
3 forårsløg
 
Frisk koriander
 
125 g nudler
 

Fremgangsmåde - Mørbrad på spyd

Vend kødet i en marinade af soja, miso, honning og eddike og sæt det på spyd.
 
Skær agurken i meget tynde skiver og vend den i eddike tilsat honning. Lad det trække 5 min., tilsæt olie og krydr med salt og peber.
 
Bland spidskål og fintsnittet forårsløg med agurkeskiverne og drys med koriander.
 
Grill spyddene 2-3 min. på hver side og servér med salat og nudler.
 
Energi pr. person: 
Kcal. 576, fedt 23%, protein 31%, kulhydrat 46 %
 

Vil du have flere opskrifter som denne? 

Hver uge finder du lækre og sunde opskrifter med kalorieangivelser i SØNDAG