Gå til hovedindhold

Sprød salat med blomkål, kikærter og karry

Salat med blomkål, kikærter og karry i glas
Fyldige salater på farten. Lav en mættende frokostsalat til at tage med. Salaten her kan snildt tilberedes aftenen før.

Blomkålssalat med kikærter og karry

(2 pers.)

386 kcal. Fordelt på: fedt 30 %, protein 17%, kulhydrat 53 %

Tid: 15 min. 

Få også en lækker opskrift på salat med kikærter og græskar

Ingredienser

500 g blomkål i små buketter

4 forårsløg

1 ds. kikærter, 250 g

1-2 tsk. karry

1 spsk. hvidvinseddike

1 spsk. olivenolie

Salt og peber

10 hakkede mandler

Koriander

100 g groft brød

Fremgangsmåde

Del blomkålen i små buketter og skær de største buketter i skiver.

Snit forårsløgene fint. 

Hæld lagen fra kikærterne og skyl dem i koldt vand.

Vend blomkål, forårsløg og kikærter i en marinade af karry, eddike og olivenolie. Smag til med ekstra karry, salt og peber.

Drys med hakkede mandler og frisk koriander og servér med groft brød til.