Gå til hovedindhold

Oksebøf med skyrbearnaise og bønnefritter

Oksebøf med bearnaise og bønnefritter
Selvom du måske er på slankekur og gerne vil tabe lidt kilo, kan du faktisk godt nyde en god oksebøf med bearnaise og fritter. Opskriften er selvfølgelig lidt mere slankevenlig, men smager stadig skønt!
Tid: ¾ time

Ingredienser til oksebøf med skyrbearnaise og bønnefritter:

1 tsk. olivenolie
2 spsk. finhakket persille
½ tsk. revet citronskal (økologisk)
½-1 fed finhakket hvidløg
¼-½ tsk. tørrede chiliflager
150 g skyr
Knorr Bearnaise Sauce-pulver
200 g oksefilet friskkværnet peber.
 

Fremgangsmåde

Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.
Kom bønnerne i en frysepose og hæld olien ved.
Ryst det godt sammen, så olien fordeler sig på bønnerne.
Hæld dem ud på en plade med bagepapir.
Sørg for, at de ligger i et lag.
Steg dem i den varme ovn i ca. 25 minutter.
Vend dem efter ca. 15 minutter.
Bland persille, citronskal, hvidløg og chili og sæt til side til senere.
Smag skyr til med Bearnaise Sauce-pulver under omrøring.
Varm op over svag varme til lun.
For meget varme vil give en grynet sovs.
Dup bøffen tør.
Steg dem på en meget varm grillpande ca. 2½ minut på hver side.
Krydr med friskkværnet peber.
Krydr bønnefritterne med urteblandingen inden servering.
 
Energiberegning:
Kcal 400 (Protein 66 g, Fedt 9 g, Kulhydrater 20 g, Kostfibre 8 g)