Gå til hovedindhold

Mit Letliv.dk – konkurrencer i maj

Igen ekstra mange lækre gevinster til dig i maj måned.

Vind Nutrilett – Snack Smart

Kender du det, at være på farten, jobbet eller et helt tredje sted og når sulten melder sig bliver fristelsen for stor og i virkeligheden burde du vælge noget andet? Som Nordens største slankebrand har man hos Nutrilett altid vidst, at smagen er afgørende for at kunne overholde en kur og vedligeholde et vægttab. Derfor er der hos Nutriletts altid fokus på at skabe den bedst mulige smags- og spiseoplevelse, der tilfredsstiller lysten til sødt, salt og bittert, og samtidigt giver plads til både bløde og sprøde teksturer.
Vi bortlodder 4 pakker med blandet smag, hver til en værdi af 468 kr.
 

Styrk din krop - vind FUTURA produkter

Den daglige fiskeoliekapsel er en rigtig god idé, når vi vil passe godt på os selv, men måske ikke får nok af de gode Omega-3 fedtsyrer gennem kosten. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at vi spiser fisk mindst to gange om ugen, hvoraf største delen skal være fed fisk som laks, ørred, makrel og sild. Har du svært ved at følge med det regnestykke, kan du supplere med en eller flere daglige Omega-3 Premium kapsler.
Den nye FUTURA Kalk Premium er et unikt sammensat kosttilskud, der er godt for knogler, tænder og muskler. Den unikke kombination af calcium, magnesium, K-vitamin og D-vitamin gør FUTURA til det naturlige valg for dem, der gerne vil have sunde knogler. Calcium og magnesium bidrager til vedligeholdelse af normale knogler og tænder samt normal muskelfunktion.
Vi bortlodder 5 pakker i alt, hver til en værdi af 323 kr.
 
 

Vind grillbestik

Sommeren står for døren og maden bliver lavet på grill fremfor komfur. En saftig bøf er et sikkert hit på menuen og dertil hører naturligvis den helt rigtige grillkniv.
Old Farmer XL grillknivene findes i to forskellige varianter, Classic og Mikarta. Classic er Genses velkendte ædeltræsstamina version, mens Mikarta er i tekstilfibrer og melaminharpiks. For begge knives vedkommende gælder det, at de kan kombineres med dine eksisterende gafler. Grillknivene er velegnet til den dedikerede madentusiast, men også til personen der sætter pris på ordentlig værktøj til bordet.
Nærmeste forhandler oplyses på 43 46 25 44 eller læs mere på www.gense.dk 
Vi bortlodder et sæt Old Farmer Mikarta XL 4-pak værdi 1.099 kr. 
 
 
 
 
 

 

Læs mere om