Gå til hovedindhold

Mit Letliv.dk – konkurrencer i august

Masser af dejlige sensommergevinster til dig i august måned.

Tag hånd om dine fødder

Vind en dejlig præmie med lækkerier til fødder og ben. Fodpleje der virker, hver dag, året rundt –sunde og friske fødder. Cosborg fodplejeserie bygger på mere end 30 års viden og erfaring med
brugen af aktive plantestoffer, vitaminer, mineraler og kosmetiske ingredienser. Effektive behandlingsformer, som giver synlige og mærkbare resultater – på kort tid.
Du kan vinde en samlet pakke bestående af Cosborg fodbadeolie, Cosborg fodcreme, Cosborg hælcreme, Cosborg Pretty Legs og Cosborg ligtorneolie.
Vi bortlodder én gevinst til en samlet værdi af 1.553 kr.
 

Vind lækre IDUN produkter

IDUN Minerals er et svensk mærke, der laver makeup af 100% højtrensede mineraler, og er derfor fri for nikkel, krom og mikroorganismer. De højtpigmenterede produkter er både plejende og beskyttende samtidigt med at de er allergitestede, kontrolleret og godkendt af Apoteket AB – Sveriges største kæde af apoteker. Fra IDUN Minerals kan du vinde smukke sommerfarver i form af neglelakker, lip gloss, foundation, blush og vandfast mascara.
Vi bortlodder et sæt til en samlet værdi af 1.240 kr.
 
 

Vind Urtekram bogen

Urtekram vil gerne vise, at grøn og økologisk hverdagsmad er mulig for de fleste. Bogen er spækket med gode, nemme hverdagsretter, madpakkehits og hjemmebag, der passer ind i de fleste køkkener,
samt et par få, men velvalgte weekendprojekter, når der er tid til at kræse ekstra for måltidet. Opskrifterne er tydeligt markeret, så også dem, der følger en bestemt diæt, så som mælkefri, laktosefri, vegetarisk, vegansk eller glutenfri, kan spise med. 
Vi bortlodder 3 bøger, hver til en værdi af 299 kr.
 

 

Læs mere om