Gå til hovedindhold

Guide: motionsgrej til hele dagen

Sidder du også for meget ned i løbet af dagen?

Det siges, at stolen er vores største fjende. Vi sidder ganske enkelt for meget ned. Selv på Slankeklubbens redaktion sidder vi ned det meste af arbejdsdagen, selv om vi kan hejse vores borde og stå op og få lidt bevægelse.

Derfor har vi fundet lidt udstyr, som kan hjælpe til at få os mere op af stolen.

Mål dine bevægelser

Med et Idomove Go+ armbånd kan du ikke alene måle dine bevægelser og distance, men også antal forbrændte kalorier og søvnkvalitet.
Idomove Go+ arbejder sammen med Idomove App, som du gratis kan hente på App Store eller Google Play. Alle dine data fra aktivitetsarmbåndet bliver automatisk synkroniseret med app’en via Bluetooth.
Idomove Go+ er set til 499 kr. og kan købes her >>

Hold øje med din aktivitet

Med et Jawbone armbånd kan du nemt holde øje med og måle din aktivitet i gennem hele dagen. Armbåndet tæller skridt, måler distancer, kalorier og søvn og holder styr på dit hjerte.
Jawbone sørger også for at holde dig i gang: Hvis du har været inaktiv for længe, vibrerer armbåndet for at fortælle dig, at det er tid til at bevæge dig igen. Desuden har den en intelligent alarm, som måler, hvornår du er udhvilet, hvorefter den sørger for at vække dig. Du kan holde øje med målingerne på din smartphone.
Jawbone UP2 er set til 799 kr. og kan købes her >>
Jawbone UP3 er set til 1.329 kr. og kan købes her >>

Find balancen

På en balancemåtte får du trænet kroppen, mens du arbejder. Underlaget sørger for at styrke dine muskler, mens du står – og samtidig øges blodcirkulation, så du får en god og behagelig stående arbejdsdag.
Det anbefales at bruge den uden sko, da du så får mest mulig udfordring i måtten. Og så skåner du samtidig måttens overflade.
Pris: 623,75 kroner. Vi har set den på ergopartner.dk.

Hulahop dig til mere styrke

Powerhoop Deluxe er med justerbare vægte, så du gradvist kan opgradere hoopen. Brug den hjemme på stuegulvet eller i en pause på kontoret.
Den koster 499 kroner og kan bl.a. købes her >>

 

 

Bliv bedre med kamera

Med et GoPro actionkamera kan du optage din træning, så du bagefter kan se filmen igennem og på den måde forbedre dine resultater. GoPro kameraer findes i 5 varianter og i priser fra 1.000 til 4.000 kr. Kameraerne er vandtætte og slagfaste.
Du kan finde kameraer fra GoPro her >>.  Bl.a. kameraet GoPro Hero4 Silver, der er blevet kåret som bedst i test hos Politiken. Du kan se testen her >>

 

 

Artiklen indeholder affiliate links.