Gå til hovedindhold

Snyd dig selv til nem motion

Nem motion i hverdagen. Snyd dig selv til mere motion i hverdagen med disse råd.

Snyd dig selv til nem motion

Sundhedsstyrelsens anbefalinger siger, at du som minimum skal være fysisk aktiv 30 minutter dagligt samt have to ”træningspas” a 20 minutter om ugen, hvor pulsen kommer godt op. Læs mere på sst.dk.

De to ugentlige træningspas kan du nemt få sneget ind i din hverdag, uden at du reelt opdager det. Det handler bare om at have et formål med træningen ud over det at dyrke motion, for eksempel kan du drage nytte af aktiv transport til og fra job.

Tag cyklen til arbejdet

Tænk på, hvor lang tid vi bruger i tog eller bil til og fra arbejde hver dag. Du kan i stedet vælge at cykle til stationen, stå af en station tidligere hver morgen eller aften, og endda inddrage løb, hvis du er klar til det. Ofte sparer du også tid ved at cykle eller løbe på grund af tæt trafik i byerne.

Cyklen holder dig ung - Læs mere her....

Få pulsen op

To gange om ugen kan du på vejen hjem fra arbejde sætte lidt fart på cyklen, så du får pulsen op i de anbefalede to gange 20 minutter om ugen. Når du gør det på vejen hjem, behøver du heller ikke at gå i bad på jobbet. Giv det en chance, da der går et stykke tid, før du mærker alle fordelene ved at være fysisk aktiv.

Er kost eller motion vigtigst? Få svaret her...

Læs mere om