Gå til hovedindhold

Træn med Youtube-videoer

Der ligger masser af træningstip på YouTube og på nettet i det hele taget, find noget du kan lide og kom i gang!

Effektiv træning med Youtube-videoer

Der ligger masser af træningstip på YouTube og på nettet i det hele taget. De er af blandet kvalitet ligesom tip i andre medier. Træningsekspert Birgitte Nymann elsker at se træningsvideoer af folk, der træner rigtigt og yder deres bedste, og hun bruger YouTube til at blive inspireret til sine egne træningsprogrammer.

Tre YouTube-trænings-kategorier.

Prøv at se, om du ikke kan finde noget, du bliver inspireret af. Det kan selvfølgelig være svært at vurdere, hvad der er godt og skidt, men i store træk kan du sagtens skelne imellem, hvad du kan bruge, og hvad du ikke kan. Her er nogle ord, som Birgitte Nymann anbefaler, at du søger på og ser, om de kan inspirere dig:

Body Rock Bootcamp

En række videoer med intense træningsprogrammer. Se bort fra pigernes påklædning og kropslige udtryk, hvis du ikke er til den slags, for det kan skræmme nogle væk, men deres øvelser og programmer er et hit. Den måde, de vælger at angribe ben- og balletræning på, er optimal. Jeg savner lidt flere instruktioner, og at de gør øvelserne lidt mere korrekt, men det er stadig gode øvelser og god sammensætning af dem på kort tid. Det hele kan laves hjemme i stuen.

Find eksempler på Body Rock bootcamp her

Zumba

Zumba-bølgerne går ikke helt så højt længere, men zumba er stadig populært. Masser af træningsvideoer er tilpasset til, at du skal kunne lave dem derhjemme på meget lidt plads. Der er masser af  zumba-videoer at finde på Youtube.

Prøv for eksempel denne video med et program på 20 minutter eller denne video for begyndere. For flere videoer søger du blot på "Zumba" på Youtube

Yoga og meditation

Der er masser af yoga-instruktionsvideoer og guidede meditationer. Alle yogaretninger er repræsenteret, så det er bare at gå om bord. Gratis instruktion både på dansk og på engelsk. Guidet meditation er, hvor en stemme fører dig ind i afslappet tilstand. Der er mange genrer, så prøv dig frem. Generelt er de engelske videoer en del bedre end de danske, men du får selvfølgelig mest ud af det, hvis du forstår instruktionerne.

Prøv for eksempel de her yogaøvelser med Julian Michaels eller den her 30 dages yoga udfordring.

Vild med Yoga

Du kan også læse mere om yoga i e-bogen "Vild med yoga". Her kan alle være med, og du får både programmer, der varer ca. 20 minutter, et intenst 5-minutters program, øvelser til problemområder m.m.

Bogen kan købes her

Artiklen indeholder affiliate links

 

Få 1 måneds gratis adgang til massevis af blade

Læs mere om