Gå til hovedindhold

2 X Tina tabte 8,7 kilo med Protein Kuren

Foto af: Alex Tran
Venindeparret Tina og Tina havde ikke de store forventninger, da de gik i gang med at teste Protein Kuren. Men de blev glædeligt overraskede over den effektive lyn-kur. Få opskrifter til fem dage og masser af tip i Ude og Hjemme, der er på gaden nu.
 Hvis vi bare taber to kilo hver, vil det være en sejr. 
Sådan lød det forsigtige bud fra de to veninder, Tina og Tina, forud for testen af en ny proteinkur. Men de kunne sagtens have satset højere, for til begges store overraskelse kan de konstatere, at der er røget adskillige flere kilo på de blot fem dage, som testen har varet. Helt præcist 8,7 kilo til sammen. 
 
– Det er da SÅ skønt. Jeg havde slet ikke troet, at jeg ville tabe mig så meget. Det er jo på virkelig kort tid, udbryder Tina Daugaard. Hendes startvægt lød på 95,1 kilo og fem dage senere er den røget ned på 90 kilo. 
 
 

Tabte kilo vendt tilbage

– Jeg kan jo godt. Tænk, at jeg har tabt fem kilo allerede. Nu fortsætter jeg, siger hun begejstret. For det seneste år har Tina taget på. Der er gået ”aftenhygge” i den, når børnene er lagt i seng, og hun og manden har sat sig foran tv'et. Og så har den times daglige transportid i bilen til og fra arbejdet heller ikke givet mere tid eller overskud til at motionere, når hun så kom hjem.  
 
– Jeg har spist de forkerte ting, og der er sket meget omkring mig, hvilket har betydet, at jeg ikke har spekuleret så meget på min vægt. For ellers havde jeg jo gjort noget ved det noget før, siger Tina, der tidligere har forsøgt sig med andre kure. 
Men fælles for de to veninder har været, at det er gået rigtig godt i et stykke tid, men så har de taget de tabte kilo på igen. 
 
 

Godt at være to

Veninden Tina Boye-Hansen har efter fem dage på Protein Kuren tabt 3,6 kilo, og også hun er tilfreds med resultatet. Det har nemlig ikke været så hårdt, som hun frygtede. Hun har følt sig mæt, maden har været nem at lave, og hun føler, at kuren har givet hende et boost, der giver hende lyst til at fortsætte. 
 
– Jeg kan mærke det på mit tøj, og det er helt vildt dejligt. Og så føler jeg mig sukkerafvænnet og har kun spist sukkerfri Läkerol i løbet af ugen. Jeg plejer næsten dagligt at have hovedpine, og det havde jeg også de to første dage på kuren. Men på tredjedagen var min hovepine fuldstændig væk, forklarer Tina Boye-Hansen, der ønsker at fortsætte vægttabet sammen med veninden. 
 
– Det er en fordel, at vi har været på kur samtidig. Det forpligter, og vi har været gode til at holde hinanden fast på at gennemføre. Vi har aftalt, at vi fortsætter, og vores mål er at tabe 10 kilo mere, inden vi skal til jubilæum på vores gamle folkeskole, smiler Tina. Hun ved, at hun godt kan, når hun har sat sig det for, for hun har tidligere tabt sig mange kilo ved at ændre kostvaner. Perioder med manglende overskud har dog gjort, at de gamle vaner langsomt er vendt tilbage. 
Men efter fem effektive dage på kur er lysten til at gøre noget godt for sig selv vendt tilbage. 
 
– Jeg har ikke nogen bestemt ønskevægt. Jeg vil hellere bare være tilfreds med mig selv og mit spejlbillede. Så er tallet på badevægten underordnet, fastslår Tina Boye-Hansen.                                        
 

Få venindeparrets bedste tip samt madplan og opskrifter i denne uges Ude og Hjemme