Gå til hovedindhold

5:2 Kuren er blevet Livs nye livsstil

"Jeg tror og håber, at 5:2 bliver/er min nye livsstil. Jeg føler endelig, at jeg har fået kontrol over min spisning, som nogle gange kunne gå helt amok, hvor jeg bare spiste hele dagen." Læs mere fra Liv her...

2. november - Fastedag 10

Min nye livsstil

Jeg tror og håber, at 5:2 bliver/er min nye livsstil. Jeg føler endelig, at jeg har fået kontrol over min spisning, som nogle gange kunne gå helt amok, hvor jeg bare spiste hele dagen. Jeg er blevet mere opmærksom på, hvad jeg har brug for og hvornår jeg har brug for det. Jeg er glad for, at jeg har fået den evne til at mærke efter, om jeg nu virkelig er sulten, hvor jeg før gav efter ligeså snart min mave knurrede en lille smule. Det er en stor gevinst for mig.

Selvfølgelig er vægttabet også en kæmpe gevinst, og jeg er nu under de 70 kilo. Den 1. Oktober vejede jeg 73,8, så jeg er mere end meget tilfreds med mit resultat. Jeg kan stadig ikke komme mig over, hvor fedt det er at tabe sig, uden at lide stort afsavn. Og jeg må indrømme, at jeg stadig har haft nogle usunde dage, hvor der er røget for meget mad ind, men at se, at jeg så stadig taber mig er fantastisk.

Af sundhedsmæssige fordele, så kan jeg se fra mine vejninger, at det farlige fedt om organerne bliver mindre og mindre, jeg sover meget bedre end før (jeg vågnede ofte om natten flere gange), jeg har mindre ondt i maven, mindre hovedpine, og min hud er blevet betydelig pænere.

Fastedag nr. 10

Jeg har nu haft min 10. fastedag, og jeg synes stadig, at det går godt med fastedagene. Jeg har i dag kun spist ét måltid, som blev min aftensmad. Her spiste jeg rodfrugter (pastinak, søde kartofler og rødbeder) lavet i ovnen og laksebøffer. Det passede med de 500 kalorier, men det blev til så stor en portion, at jeg nærmest ikke kunne spise op, men jeg bliver jo også nødt til at spise lidt, så jeg endte med at spise min aftensmad over to timer.

Træning

Jeg har ikke fået trænet så meget de sidste to uger, ved egentlig ikke hvorfor, men et eller andet er kommet i vejen. Nu skal jeg have trænet i weekenden og så begynder jeg igen med de 2-3 gange om ugen.

Ellers er der ikke så meget nyt fra mig denne gang.

4. november - Fastedag 11

Lidt hårdere end normalt

I dag har jeg følt mig lidt mere sulten end jeg plejer. Tror det er fordi jeg overhovedet intet har lavet i dag. Havde fri, og fik aldrig rigtig lavet de ting jeg havde planlagt. Jeg tror også, at det er derfor jeg har følt mig mere sulten, da jeg ikke havde noget til at optage mig.

Min mad i dag

Til frokost spiste jeg den sædvanlige æggemad på rugbrød. Den er blevet en fast del af min kost på fastedage, da jeg føler den giver lidt mere end at skulle spise grøntsager og et enkelt æg. Brødet giver en følelse af, at man spiser mere.

Til aftensmad fik jeg igen min blomkålspizza. Den er jeg blevet ret glad for, da den mætter helt enormt meget. På trods af, at jeg har haft en dag, hvor jeg har følt mig mere sulten, så kunne jeg stadig ikke spise op, og jeg følte mig ikke sulten resten af aftenen.

Nye retter

For at det ikke skal blive kedeligt, skal jeg have kigget i nogle opskriftbøger igennem eller finde på nogle 5:2 opskrifter selv. Jeg tror ikke, at jeg kan blive ved med at spise blomkålspizzaer resten af tiden. Hvis jeg finder på nogle gode nogen, så skal jeg nok skrive dem her.

Det var alt fra mig i denne gang.

KH Liv

Læs alle Livs blogindlæg her:

Livs første vejning og hendes forventninger til 5:2 Kuren

Livs start på 5:2 Kuren

Liv tester 5:2 Kuren - uge 2

Liv Tester 5:2 Kuren - en lidt off uge

Liv tester 5:2 Kuren og det kan ses

Liv elsker 5:2 Kuren

5:2 Kuren er blevet Livs nye livsstil