Gå til hovedindhold

Æggewrap med coleslaw (296 kcal)

Den glutenfri pandekage er til at rulle omkring kød eller grønt - her som lækker æggewrap med coleslaw. Opskriften er god til 5:2 Kuren.

Den glutenfri pandekage er til at rulle omkring kød eller grønt - her som lækker æggewrap med coleslaw. Opskriften er god til 5:2 Kuren.

Ingredienser - Æggewrap med coleslaw

(1 portion)
Pandekage:
1 æg
½ dl minimælk
1 tsk. maizenamel
Salt
10 g olie

Coleslaw:
50 g skyr naturel 0,2 %
1 tsk. sennep
1 tsk. vineddike
Salt og peber
Et par dråber ISIS flydende Perfect Sød
Eventuelt 1 bdt. dild
50 g selleri
50 g hvidkål
50 g gulerod
Lidt rucola

Prøv også: Wrap med krebsehaler og hytteost

Fremgangsmåde - Æggewrap med coleslaw

Pandekage:
Pisk æg, mælk, maizena og salt sammen. Opvarm en lille pande med olie og steg to helt tynde pandekager.

Coleslaw:
Rør en dressing af skyr, sennep, eddike, salt og peber samt lidt sødemiddel. Vend eventuelt klippet dild i dressingen.

Striml alle grønsagerne fint og vend dem i dressingen. Fordel coleslawen på pandekagerne og rul dem sammen.

Servér evt. wrappene med rucola.

TIP!
Pandekager er gode til madpakker, f.eks. med en rest kød fra aftensmaden sammen med grøntsager og dressing.
Pandekagen kan også sødes og bruges som dessertpandekage.

Prøv også: Wrap med tunsalat og dild