Gå til hovedindhold

Æggewrap med spinat og asparges

Æggewrap anrettet på hvidt fad
Æggewrap er en nem, lækker og mættende ret. Perfekt når det skal gå stærkt.

Æggewraps med spinat og asparges

(2 pers.)

Ingredienser

3 grønne asparges

50 g spinat

½ dl piskefløde

1 spsk. citronsaft

Salt og peber

¼ agurk

3 æg

1 spsk. smør el. olivenolie

Læs også: Wrap med krebsehaler og hytteost

Fremgangsmåde

2 spsk. krydderurter, f.eks. brøndkarse, karse el. purløgKnæk enderne af aspargesene og kog dem i lidt letsaltet vand i 4 min. Tag dem op og lad dem dryppe af. Skyl og tør spinaten. Rør fløden med citronsaft og lad den stå og tykne i ca. 5 min. Smag til med salt og peber. Skær agurken i små tern. Pisk æggene sammen med salt og peber. Varm smør eller olie op på en pande og bred æggemassen ud over hele panden som en pandekage. Bred spinaten ud over æggene og lad det simre, til æggemassen er stivnet, evt. under låg. Læg aspargesene midt på æggewrappen og rul den rundt om aspargesene. Drys agurkestykker ud på et fad og dryp med fløden. Skær wrappen over på midten og anret den oven på agurkerne. Drys med krydderurter og servér. 

 

Læs mere om