Æggewrap med spinat og asparges
Æggewraps med spinat og asparges
(2 pers.)
Ingredienser
3 grønne asparges
50 g spinat
½ dl piskefløde
1 spsk. citronsaft
Salt og peber
¼ agurk
3 æg
1 spsk. smør el. olivenolie
Læs også: Wrap med krebsehaler og hytteost
Fremgangsmåde
2 spsk. krydderurter, f.eks. brøndkarse, karse el. purløgKnæk enderne af aspargesene og kog dem i lidt letsaltet vand i 4 min. Tag dem op og lad dem dryppe af. Skyl og tør spinaten. Rør fløden med citronsaft og lad den stå og tykne i ca. 5 min. Smag til med salt og peber. Skær agurken i små tern. Pisk æggene sammen med salt og peber. Varm smør eller olie op på en pande og bred æggemassen ud over hele panden som en pandekage. Bred spinaten ud over æggene og lad det simre, til æggemassen er stivnet, evt. under låg. Læg aspargesene midt på æggewrappen og rul den rundt om aspargesene. Drys agurkestykker ud på et fad og dryp med fløden. Skær wrappen over på midten og anret den oven på agurkerne. Drys med krydderurter og servér.