Gå til hovedindhold

Æggewrap med sprøde grøntsager

Pandekager med et twist – her som skøn æggewrap med agurk, snackpeber, forårsløg og karse.

Pandekager med et twist – her som skøn æggewrap med agurk, snackpeber, forårsløg og karse.


Energi pr. person:
257 kcal.
Fordelt på: protein 20%, kulhydrat 52%, fedt 28 %
 

Æggewrap med sprøde grøntsager

Tid: 15 min.
2 æg
Salt, peber
½ agurk
1 stor snackpeber
3 forårsløg
Karse
2 skiver rugbrød

Prøv også: Æggewrap med laks og hytteost

Fremgangsmåde - Æggewrap med sprøde grøntsager

Pisk æg, ¾ dl vand, salt og peber sammen

Steg massen til to tynde æggepandekager på en slip let-pande.

Skær agurk og snackpeber i lange tynde stave og halver forårsløgene på langs.

Fordel grøntsagerne på de to æggekager, drys med karse og rul dem sammen omkring fyldet.

Halver rullerne og server med brød.

Prøv også: Æggewrap med spicy kødsauce