Gå til hovedindhold

Anette: 5:2 kuren er den nemmeste

49-årige Anette Frederiksen tabte knap 2 kilo på 2 uger, da hun testede 5:2 kuren i TV 2-programmet En kur der dur.

Navn: Anette Frederiksen

Alder: 49 år

By: Kastrup

Job: Stresscoach, øreakupunktør og yogalærer

Startvægt: 78 kilo

Vægttab efter 2½ uge: 1,6 kilo

Ønskevægt: 65-67 kilo

 

49-årige Anette Frederiksen har prøvet et hav af forskellige slankekure, men det er aldrig lykkedes for hende at tabe sig særlig meget. Hver gang er der kun røget nogle få kilo. Da hun var gravid med sit tredje barn, steg vægten, og de ekstra kilo forsvandt ikke efter fødslen. Tværtimod tog hun mere på, da hun på grund af ekstrasystoler (ekstra hjerteslag, red.) begyndte at tage hjertemedicin.

– Jeg er ikke skabt til at være en tynd pind, og jeg ønsker blot en vægt, hvor jeg føler mig tilpas. Jeg spiser egentlig ret sundt og varieret. Men mit største problem er, at jeg har en forfærdelig sød tand – især om eftermiddagen og aftenen, fortæller Anette, der vejede 78 kilo, da hun gik i gang med at teste 5:2 Kuren. Efter 2 ½ uge vejede hun 1,6 kilo mindre.

Fordele ved 5:2 kuren:

Det er en rigtig nem kur, der er lige til at gå til. Der er ikke alle mulige regler, og det tiltaler mig meget. Opskrifterne er jo også ret simple – fx et blødkogt æg til morgenmad og lidt laks til aften. Det passer godt til mig, fordi jeg ikke har lyst til at stå i køkkenet i flere timer og lave aftensmad. Jeg skal ikke hakke, snitte og veje noget som helst, og det er nemt at følge 5:2 kuren i en travl hverdag. Jeg oplevede også en utrolig energi næste morgen efter en fastedag. Jeg var slet ikke træt, og jeg synes selv, at jeg fik en anden glød i ansigtet.

Ulemper ved 5:2 kuren:

Første fastedag var forfærdelig at komme igennem. Jeg syntes, det var utrolig hårdt at faste en hel dag, og jeg gik kold sidst på dagen. Jeg var træt og uoplagt. Men så ændrede jeg fasteperioden til at være først fra klokken 14 til næste dag klokken 14, og det fungerer virkelig for mig. Det vil jeg klart anbefale andre, der har svært ved at faste hele dagen.

Læs her hvad eksperterne mener om 5:2 kuren

Den Store 5:2 Guide

Kom godt i gang med 5:2 Kuren med 8 minimagasiner, som indeholder:

- Guide til 5:2 Kuren

- Kalorietabeller

- Over 70 opskrifter til fastedage og ikke-fastedage

Efter køb sendes hæfterne som pdf til din mail.

8 minimagasiner: 89 kr.

Normalpris: 152 kr. Du sparer 63 kr.