Appelsinsalat med varmrøget laks (384 kcal)
Slankeopskrift på appelsinsalat med varmrøget laks
(4 portioner)
Ingredienser
2 stk. appelsiner
400 g varmrøget laks
35 g ristede mandelsplitter
1 stk. julesalat
½ stk. icebergsalat
dild
Dressing
½ dl appelsinsaft
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. rapsolie
Salt og peber
Fremgangsmåde
Laks:
1. Skær skrællen af appelsinerne, skær fileterne fri og pres saften af resterne.
2. Pil skind og ben af laksen og pluk den ud i mindre stykker.
3. Snit julesalat i lange stykker og pluk icebergsalaten i grove stykker.
Dressing:
1. Pisk sennep og appelsinsaften sammen og pisk olien i. Smag til med salt og peber.
2. Anret julesalat, icebergsalat, appelsinfileter og laksekød i en skål, hæld dressingen over og fordel mandler og dildkviste på salaten.
Energi-information pr. portion
Energi 384 kcal/1608 kJ
Fedt: 25 g
Kulhydrater: 12 g
Protein: 25 g
Kostfibre: 2 g