Gå til hovedindhold

Asiatiske kødboller

Lækre asiatiske kødboller lavet på kylling med savojkå

Slankende opskrift på asiatiske kødboller med hakket kyllingekød med savojkål

(4 portioner)
(Ca. 25 min.)

450 g kyllingekød 3-6%, hakket
600 g savojkål
1 tsk. sesamfrø
1 spsk. ingefær, revet
1 fed hvidløg
2 spsk. rapsolie
3 spsk. soyasauce
3 stk. forårsløg
1 stk. peberfrugt, rød/gul/snack
½ stk. citron
1 tsk. karry
1 tsk. korianderfrø
½ dl minimælk 0,4 %
1 spsk. havregryn, finvalset
1 stk. gulerod

Fremgangsmåde

Riv gulerod, ingefær, hvidløg og citron skræl, hak forårsløget fint. Tilsæt halvdelen af sesamfrøene, halvdelen af soyasaucen, mælk, karry, koriander, citronsaft, havregryn, forårsløg og kyllingekød. Rør alle ingredienserne godt sammen til en fars. Varm halvdelen af olien på panden og steg bollerne 3-4 minutter på hver side. Skær savoykål og peberfrugt i fine strimler, og steg det derefter på panden med resten af olien og af soyasaucen 3-4 minutter.

Serveringsforslag: Anret på en tallerken og drys på toppen med resten af sesamfrøene.

Tip: Lav en stor portion kødboller og frys dem ned. Du kan også bruge hakket kalv/flæsk i denne opskrift. Servere med brune ris.

Energi-information pr. portion
Energi 321 kCal/1342 kJ

Fedt: 13 g
Kulhydrater: 18 g
Protein: 28 g
Kostfibre: 3 g
 

Slankeguides til 5:2 Kuren

I vores slankeguides til 5:2 Kuren får du lækre fasteopskrifter, kalorietabeller og masser af tips og gode råd til dit vægttab.

Køb dem som PDF i Slankeklubben.dk's webshop!

Kun 19 kr. per stk.

 

 

Læs mere om