Gå til hovedindhold

Båndpasta med svampe, kål og ricotta (619 kcal)

Bare fordi det er hverdag, behøver man ikke nøjes med at spise det samme, som man plejer. Prøv båndpasta med svampe, kål og ricotta - en hurtig og sund hverdagsret.

Bare fordi det er hverdag, behøver man ikke nøjes med at spise det samme, som man plejer. Prøv båndpasta med svampe, kål og ricotta - en hurtig og sund hverdagsret.

Ingredienser - Båndpasta med svampe, kål og ricotta

Tid: 15 min.
200 g fuldkornsbåndpasta eller -spaghetti. Prøv også båndpasta med svampe
300 g svampe, f.eks. kantareller
1 skalotteløg
1 spsk olivenolie
200 g snittet palmekål eller savojkål
Salt, peber
200 g ricotta

Prøv også: Båndpasta med krydderlaks

Fremgangsmåde - Båndpasta med svampe, kål og ricotta

Kog pastaen al dente som anvist.

Rens svampene og skær de største i mindre stykker.

Steg finthakket løg og svampe i olivenolie ved jævn varme i 3-4 min.

Tilsæt kål og steg i endnu 3 min.

Bland med pasta og smag til. Anret i dybe tallerkener og kom ricotta på toppen. Server straks.

Prøv også: Båndnudler med ostesauce