Gå til hovedindhold

Bagt kartoffel med oksekød, tomatsauce og valnødder (519 kcal)

Skøn bagt kartoffel fyldt med lækre sager - en ret fra Mellemøsten, der får dig til at drømme dig væk til feriernes sol og varme.

Skøn bagt kartoffel fyldt med lækre sager - en ret fra Mellemøsten, der får dig til at drømme dig væk til feriernes sol og varme.

Ingredienser - Bagt kartoffel med oksekød, tomatsauce og valnødder

(2 pers. / Tid: 45 min.)
2 store bagte kartofler
200 g hakket oksekød, 3-7%
2 fed hvidløg
1 skalotteløg
½ tsk stødt spidskommen
Salt og peber
50 g babyspinat
10 g hakkede valnøddekerner
50 g salatost
1 dåse hakkede tomater med krydderier
1 tsk koncentreret bouillon
Evt. lidt vand

Prøv også: Bagt kartoffel med avocadocreme

Fremgangsmåde - Bagt kartoffel med oksekød, tomatsauce og valnødder

Skær toppen af kartoflerne og udhul dem forsigtigt.

Svits kødet sammen med et knust fed hvidløg og hakket skalotteløg.

Krydr med spidskommen, salt og peber. Tilsæt spinat og varm, til det er faldet sammen.

Bland valnødder og letsmuldret salatost i.

Kom fyldet i kartoflerne og bag dem ved 200 grader i ca. 15 min.

Bring tomat, et knust fed hvidløg og bouillon i kog og kog, til konsistensen er tyk. Smag til og server saucen til kartoflerne.

Prøv også: Rosmarinkrydret mørbrad med stegt kartoffel og rødbederåkost

Artiklen indeholder affiliatelinks