Gå til hovedindhold

Bagt laks med bønnecreme og fennikelsalat (516 kcal)

Lækker laks med lækkert tilbehør - en let og skøn ret til både hverdag eller gæster.

Lækker laks med lækkert tilbehør - en let og skøn ret til både hverdag eller gæster.

Ingredienser - Bagt laks med bønnecreme og fennikelsalat

Tid: 30 min.
2 laksefileter
Salt og groftkværnet peber
1 dåse butterbeans, 250 g
1 dl hønsebouillon
50 g friskost, 6%
250 g fintsnittet fennikel
1 spsk citronsaft
1 spsk olivenolie
Dild og fennikeltop
150 g groft brød

Prøv også: Bagt ovn med asparges, tomater og oliven

Fremgangsmåde - Bagt laks med bønnecreme og fennikelsalat

Læg laksefileterne i et ovnfast fad, krydr med salt og peber og bag dem ved 225 grader i 12 min.

Skyl bønnerne i koldt vand og giv dem i et opkog i bouillon.

Tilsæt friskost og blend til en cremet konsistens med en stavblender og smag til med salt og peber.

Vend fintsnittet fennikel i en marinade af citronsaft og olivenolie og krydr med salt og peber.

Anret fisken på en bund af bønnecreme og server med fennikelsalat og brød og drys med dild og fennikeltop.

Prøv også: Æggewrap med laks og hytteost
 

Artiklen indeholder affiliatelinks

Læs mere om