Gå til hovedindhold

Bagte squashruller med ost og skinke (82 kcal)

Skønne squashruller med ost og skinke – et perfekt bud på en delikat vintertapasret.

Skønne squashruller med ost og skinke – et perfekt bud på en delikat vintertapasret.


Energi pr. person: 82 kcal.
Fordelt på: protein 54%, kulhydrat 13%, fedt 33%

Ingredienser - Bagte squashruller med ost og skinke

Tid: 30 min.
300 g squash
75 g kogt skinke i tynde skiver
50 g revet ost, 13%
1 æg
15 g friskreet parmesan

Prøv også: Fyldt squash og broccolisalat

Fremgangsmåde - Bagte squashruller med ost og skinke

Tænd ovnen og stil temperaturen på 225 grader.

Skær squashen i tynde skiver på langs eventuelt med en ostehøvl.

Læg squashskiverne på en bageplade og læg de smalleste lidt forskudt ind over hinanden to og to, så der bliver 12 skiver i alt.

Bag skiverne et par min. i ovnen, så de bliver bløde nok til at rulle.

Fordel skinken på squashskiverne og drys med revet ost. Rul dem sammen, vend dem i sammenpisket æg og læg dem på en bageplade med bagepapir med enden nedad.

Drys med fintrevet parmesan og bag dem i ca. 10 min., til osten er gylden. Server dem lune.

Prøv også: Æggeruller med varmrøget laks
 

Læs mere om