Gå til hovedindhold

Bagte svampe med gedeost (184 kcal)

Disse bagte svampe med gedeost er en skøn vintertapasret, der både er superlækker og nem at lave.

Disse bagte svampe med gedeost er en skøn vintertapasret, der både er superlækker og nem at lave.


Energi pr. person: 184 kcal.
Fordelt på: protein 20%, kulhydrat 59%, fedt 22%
 

Ingredienser - Bagte svampe med gedeost

Tid: 20 min.
4 portobellosvampe
2 runde gedeoste i olie, drænede
Friske timiankviste
1 spsk akaciehonning
200 g groft brød

Prøv også: Grillet oksebøf og marinerede svampe og bønnefritter

Fremgangsmåde - Bagte svampe med gedeost

Tænd ovnen på 225 grader.

Rengør svampene og bræk stokken af.

Læg svampene med undersiden opad på en bageplade.

Halver ostene og læg et stykke på hver svamp. Drys med timian og dryp med honning.

Bag svampene i 10-14 min. Server dem lune med groft brød.

Prøv også: Mørbrad med græskarcreme og stegte svampe

Artiklen indeholder affiliatelinks