Gå til hovedindhold

Birgitte har tabt 21 kilo med 5:2 kuren

Da hun endelig fattede, hvor nem og effektiv 5:2 Kuren er, besluttede Birgitte sig for at leve efter den. Det har givet et betragteligt vægttab.

Synes først at 5:2 Kuren var for hård

Birgitte syntes godt nok, at den der 5:2 kur, som hun ellers havde hørt så meget godt om, var hård. Hun havde nu været på kuren i 14 dage og følte sig svimmel, mat og utilpas. Derfor gik hun på nettet for at læse lidt mere om denne moderne fastekur.

– Jeg havde bare hørt om 5:2 fra en veninde – og var gået i gang uden at sætte mig ordentligt ind i sagerne. Og det viste sig jo så, at jeg fuldstændig havde misforstået, hvad kuren går ud på, siger 40-årige Birgitte Thuesen fra Henne i Vestjylland og griner lidt ved tanken. For hun havde fået byttet lidt rundt på tingene og var gået i gang med at faste hele fem dage i træk for derefter at spise i to. Og sådan havde hun altså levet i 14 dage.

– I dag kan jeg jo godt se, at man selvfølgelig ikke skal faste fem dage i træk. Det er vist nærmest sundhedsskadeligt. Så det var godt, at jeg endelig fik sat mig ind i, hvordan 5:2 Kuren egentlig er skruet sammen, siger Birgitte med et smil.

Har tabt 21 kilo med 5:2 Kuren

Det var lige omkring juleaften for godt og vel et år siden, at Birgitte endelig tog sig sammen og fandt ud af, at 5:2 Kuren er alt andet end så skrap og restriktiv, som hun havde fået gjort den til.

– Mit eksempel viser jo bare, at man lige skal sætte sig ind i tingene, inden man kaster sig ud i en slankekur, siger Birgitte. Hun har nu levet efter den rigtige 5:2 Kurs principper i mere end et år og har tabt flotte 21 kilo. Og lad os lige for en god ordens skyld slå fast: 5:2 Kuren går IKKE ud på, at du skal faste fem dage i træk. Tværtimod må du på 5:2 Kuren, fem dage om ugen spise lige, hvad du vil. De øvrige to dage i ugen må du som kvinde få 500 kalorier, som mand 600 kalorier. Birgitte faster dog 100 procent to dage om ugen.

– Det fungerer for mig på den måde. Jeg synes, det er lettere bare at sige til mig selv, at i dag skal jeg slet ikke spise. Men det kan da helt sikkert hjælpe andre, at de ikke helt skal undvære mad de to dage, man skal faste, siger Birgitte.

LÆS OGSÅ:

Guide til 5:2 Kuren

John har tabt 17 kilo med 5:2 Kuren

Pia har tabt 11 kilo med 5:2 Kuren

Den Store 5:2 Guide

Kom godt i gang med 5:2 Kuren med 8 minimagasiner, som indeholder:

- Guide til 5:2 Kuren

- Kalorietabeller

- Over 70 opskrifter til fastedage og ikke-fastedage

Efter køb sendes hæfterne som pdf til din mail.

8 minimagasiner: 89 kr.

Normalpris: 152 kr. Du sparer 63 kr.