Gå til hovedindhold

Bistro salat

Frisk salat med spinat, tomater og æg.

Slankende opskrift på bistro salat

(4 personer)

Ingredienser til bistro salat

350 g frisk spinat
4 stk. tomater i kvarte
4 stk. kogte æg i kvarte
1 stk. rødløg i skiver
1 spsk. kapers
200 g kyllingefilet i strimler

Dressing
2½ spsk. olivenolie
1 tsk. dijon sennep
1 spsk. eddike, gerne hvidvinseddike eller lys balsamico
Salt og peber

Fremgangmåde til bistro salat

Krydr kyllingen godt med salt og peber og steg på en varm pande med lidt olie i ca. 4-5 min. Sæt til side. Rør en dressing sammen. Anret hver tallerken med en stor håndfuld spinat, fyld på med løg, kylling, æg, tomat og kapers. Hæld dressing på.

Energi-information pr. portion
Energi 266 kCal/1113 kJ

Fedt: 15 g
Kulhydrater: 9 g
Protein: 20 g
Kostfibre: 3 g
 

Prøv også:

Tunsalat med broccoli, bladselleri og æbler

Tunmousse

Læs mere om