Gå til hovedindhold

Blomkålspizza med cherrytomater og sukkerærter (145 kcal)

Denne blomkålspizza smager himmelsk til frokost. Cherrytomater, sukkerærter og rucolasalat på en varm bund af blomkål - mums!

Denne blomkålspizza smager himmelsk til frokost. Cherrytomater, sukkerærter og rucolasalat på en varm bund af blomkål - mums!

Ingredienser - Blomkålspizza

(2 personer - 145 kcal pr. person)
200 g revet blomkål
100 g revet ost 30 %
2 æg
1 tsk. allround-krydderi
1 tsk. thaikrydderi
½ tsk. krydderpeber
10 cherrytomater
50 g sukkerærter
25 g rucolasalat
½ tsk. himalayasalt

Prøv også: Omelet "pizza"

Fremgangsmåde - Blomkålspizza

Rør blomkål og ost godt sammen.

Tilsæt æggene og pisk det hele godt sammen.

Tilsæt så krydderierne og pisk det hele sammen igen.

Smør en form godt, evt. med pergamentpapir i. Hæld ”dejen” ud i formen og fordel den godt, så den er maks. ½ cm tyk.

Sæt formen i en 180° varm ovn og bag den i 10-15 min., til den er ganske lidt gylden på toppen og fast i formen.

Dekorér pizzaen med cherrytomater i både, strimlede sukkerærter og skyllet rucolasalat. Drys med himalayasalt og evt. mere krydderi.

Prøv også: "Pizza" med parmaskinke, hytteost og spinat


Artiklen indeholder affiliate links