Gå til hovedindhold

Bønnesalat i persilledressing (201 kcal)

Retten udgør under det halve kalorieindtag på en fastedag under 5:2 kuren.

Retten udgør under det halve kalorieindtag på en fastedag under 5:2 kuren.

4 portioner
 
Det skal du bruge:
200 g tørrede, hvide bønner
1 spsk. olivenolie
1 spsk. hvid balsamicoeddike
2 tsk. dijonsennep
2 fed hvidløg
3 spsk. græsk yoghurt 2 %
Salt og peber

Sådan gør du:
1. dag: Sæt bønnerne i blød i rigeligt vand natten over.

2. dag: Hæld vandet fra bønnerne, kom dem i en gryde, hæld vand på, så det dækker, og tilsæt lidt salt. Kog bønnerne i ca. 20 min., til de er møre. Hæld vandet fra og lad dem afkøle. Blend olivenolie, balsamicoeddike, sennep og hvidløg til en ensartet masse og rør yoghurten i. Vend de kogte bønner i dressingen og smag til med salt og peber.

Energi pr. portion
201 kcal / 839 kJ
Fedt: 5 g
Kulhydrat: 33 g
Protein: 11 g
Kostfibre: 9 g

Prøv også pirogger med spinat

Læs mere om