Gå til hovedindhold

Boghvedepandekager med spejlæg og asparges (325 kcal)

I dagene omkring jul er familien ofte samlet. Julemad får man som regel rigeligt af, så hvorfor ikke byde gæsterne på en skøn og sund brunch? Her en lækker ret til brunchbordet.

I dagene omkring jul er familien ofte samlet. Julemad får man som regel rigeligt af, så hvorfor ikke byde gæsterne på en skøn og sund brunch? Her en lækker ret til brunchbordet.


Energi pr. pers.: 362 kcal.
Fordelt på: protein 20%, kulhydrat 51%, fedt 29%
 

Ingredienser - Boghvedepandekager med spejlæg og asparges

Tid: 30 min.
1 æg
½ dl minimælk
1 dl hvidtøl
75 g boghvedemel
Salt, peber
Smør til stegning
2 æg
200 g tomater
2 tsk hvid balsamico
200 g grønne asparges

Prøv også: Protein pandekager med acai

 

Fremgangsmåde - Boghvedepandekager med spejlæg og asparges

Tænd ovnen på 200 grader.

Pisk æg, mælk, hvidtøl, mel og ½ tsk salt sammen til en klumpfri jævning.

Bag mindst to store, tynde pandekager i lidt smør på en slip let-pande ved middel varme.

Læg pandekagerne på en bageplade med bagepapir og slå et æg ud på hver. Fold pandekagernes sider ind over æggene og bag dem i ovnen, til æggehviden er stivnet.

Vend grofthakkede tomater i balsamico og smag til med salt og peber.

Bræk den nederste del af aspargesene og damp dem 1-2 min. i letsaltet vand.

Anret pandekagen med asparges og tomatsalsa.

Prøv også: Pandekager med broccoli og spinat

Artiklen indeholder affilliatelink