Gå til hovedindhold

Broccoli-spinatsuppe med drys af persille (266 kalorier)

Opskrift til aftensmad under 5:2 Kuren: Broccoli-spinatsuppe med drys af persille (266 kalorier)

Opskrift på aftensmad til 5:2 Kuren - Broccoli-spinatsuppe med drys af persille (266 kalorier)

Mætte suppe til aftensmad under 5:2 Kuren. Hele opskriften får du under videoen.

LÆS OGSÅ:
Få en madplan til 4 fastedage på 5:2 Kuren
Læs hvordan Anja tabte 25 kilo med 5:2 Kuren
Læs, hvilke kaloriefattige grøntsager du skal vælge, når du laver mad til 5:2 Kuren

Ingredienser - Broccoli-spinatsuppe med drys af persille til 5:2 Kuren

200 g broccoli
150 g spinat
1 løg
2 fed hvidløg
1/2 tsk. kokosolie
2 dl vand
1 spsk. urtebouillon
Saft af 1 lime
1 tsk. timian
1 tsk. rosmarin
Havsalt
Peber
50 g frisk persille

Fremgangsmåde - Broccoli-spinatsuppe med drys af persille til 5:2 Kuren

Hak broccoli groft og rengør spinaten grundigt. Løg og hvidløg snittes fint.

Svits først løg og hvidløg let i olien og tilsæt til sidst broccolien og lad den svitse med nogen minutter inden vand og urtebouillon samt krydderier tilsættes.

Lad det simre i en halv times tid.

Vend spinaten i suppen. Purer suppen med en håndmixer og server den med topping af fintsnittet persille.

LÆS OGSÅ:
5 tips til at komme igennem fastedagene på 5:2 Kuren
Læs, hvorfor eksperterne mener, at 5:2 Kuren er den bedste kur
Læs, hvorfor 5:2 Kuren kan give dig et bedre helbred