Gå til hovedindhold

Broccolisuppe med gorgonzola

Spændende suppe med masser af smag - se opskriften her!

Slankende opskrift på broccolisuppe med gorgonzola

Ingredienser - broccolisuppe med gorgonzola:
(4 pers.)

1½ spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
1 løg
2 tsk. tørret timian
100 g kartofler
1 kg broccoli, evt. fra frost
1¼ l grønsagsbouillon
150 g gorgonzola
Salt og peber
1 bdt. forårsløg
Evt. 1 rød chilipeber

Fremgangsmåde - broccolisuppe med gorgonzola:

Svits de finthakkede hvidløg i olien. Tilsæt de hakkede forårsløg og lad det simre et par min. Skær kartofler og broccoli i store tern og kom dem i sammen med timianen. Tilsæt grønsagsbouillon og ost og lad suppen koge i ca. 15 min. Blend suppen med en stavblender. Smag den til med salt og peber. Drys evt. med finthakket chili og forårsløg inden servering. Servér et stk. groft brød til den varme suppe.

Energi-information pr. portion
Energi 1347 kJ/322 kCal

Protein: 24 g
Kulhydrater: 24 g
Fedt: 11 g
Kostfibre: 8 g