Brombærpavlova med chokolade (148 kcal)
Smuk brombærpavlova med chokolade, der får englene til at synge. Fin som dessert på 5:2 kuren.
Ingredienser - Brombærpavlova med chokolade
Antal: 8 stk. / Tid: 15 min. + bagetid: 35 min.
3 æggehvider
200 g sukker
50 g mørk chokolade
100 g friske brombær
Prøv også: Blåbærtrifli
Fremgangsmåde - Brombærpavlova med chokolade
Tænd oven på 125 grader.
Pisk æggehviderne stive.
Drys sukkeret i lidt ad gangen, mens der piskes og pisk, til marengsen er sej.
Hak chokoladen og halver de største bær. Vend chokolade og alle bærrene i marengsen.
Lav 8 marengsreder på en bageplade.
Bag dem i ca. 35 min. og sæt dem til afkøling på en rist. Serveres kolde.
Prøv også: Brombær-yoghurtis
Artiklen indeholder affiliatelink