Gå til hovedindhold

Bulgursalat med kylling og broccoli

En lækker bulgursalat du kan tage med på farten.
Tid: 30 min. inkl. kogetid

Ingredienser til bulgursalat med kylling og broccoli: 

125 g grov bulgur

1 stor kyllingefilet, ca. 150 g

300 g broccoli,  evt. aspargesbroccoli

1 spsk. citronsaft

1 spsk. olivenolie

Revet skal fra ¼ økologisk citron

Salt og peber

25 g ristede, saltede cashewnødder

 
 

Fremgangsmåde

Kog bulguren som anvist på pakken og lad den køle lidt af.

Steg fileten 5-6 min. på hver side og krydr med salt og peber.

Del broccolien i små buketter og blanchér dem 1 min. i letsaltet vand.

Vend bulgur og broccoli i en marinade af citronsaft, olivenolie, citronskal, salt og peber. 

Pluk kyllingekødet i strimler og vend det i salaten.

Drys med grofthakkede cashewnødder.

 
Energi pr. person: 536 kcal. Fordelt på: fedt 30 %, protein 24 %, kulhydrat 46 %