Bulgursalat med kylling og broccoli
Tid: 30 min. inkl. kogetid
Ingredienser til bulgursalat med kylling og broccoli:
125 g grov bulgur
1 stor kyllingefilet, ca. 150 g
300 g broccoli, evt. aspargesbroccoli
1 spsk. citronsaft
1 spsk. olivenolie
Revet skal fra ¼ økologisk citron
Salt og peber
25 g ristede, saltede cashewnødder
Fremgangsmåde
Kog bulguren som anvist på pakken og lad den køle lidt af.
Steg fileten 5-6 min. på hver side og krydr med salt og peber.
Del broccolien i små buketter og blanchér dem 1 min. i letsaltet vand.
Vend bulgur og broccoli i en marinade af citronsaft, olivenolie, citronskal, salt og peber.
Pluk kyllingekødet i strimler og vend det i salaten.
Drys med grofthakkede cashewnødder.
Energi pr. person: 536 kcal. Fordelt på: fedt 30 %, protein 24 %, kulhydrat 46 %