Gå til hovedindhold

Cæsarsalat med kylling (363 kcal)

Denne cæsarsalat med kylling er en lækker klassiker i en slankeversion

Slankende opskrift på cæsarsalat med kylling

Denne cæsarsalat med kylling er en lækker klassiker i en slankeversion

(Cæsarsalat med kylling til 2 pers.)

Ingredienser til cæsarsalat med kylling

1 romainesalat
1 grillet kyllingebryst
100 g rugbrød
1 fed presset hvidløg
50 g skyr
1 spsk. friskpresset citronsaft
1 fed presset hvidløg
½ tsk. dijonsennep
1 tsk. Worchestershire sauce
Lidt tabasco
Friskkværnet peber
50 g parmesan i flager

Fremgangsmåde til cæsarsalat med kylling

Vask salaten og riv den i mindre stk. Skær kyllingebrystet i mindre stk. og skær rugbrødet i tern. Rist rugbrødsternene på en tør pande sammen med hvidløget, til de er sprøde. Pisk skyr med citronsaft og smag til med hvidløg, sennep, Worchestershire sauce, tabasco og peber. Anret salaten med kyllingebrystet, dressingen og brødcroutoner, fordel flager af parmesan over og servér.

Energi-information pr. portion
Energi 1515 KJ/ 363,6 kcal

Protein: 30,9 g
Kulhydrat: 33,5 g
Fedt: 11,1 g
 

Prøv også:

Stegt tun på sprød salat

Bistro salat