Dadelbrownie med chokolade, appelsin og nødder (217 kcal)
Skøn og svampet dadelbrownie med chokolade, appelsin og hasselnødder - du vil elske den!
Ingredienser - Dadelbrownie med chokolade, appelsin og nødder
(Antal: 16 stk. / Tid: 20 min. + bagetid: 40 min.)
500 g saftige dadler uden sten
150 g hasselnødder
50 g mørk chokolade
4 æg
1 appelsin
Kornene fra ½ vaniljestang
½ dl kakao
25 g kokosolie
Prøv også: Brownie med pistacienødder
Fremgangsmåde - Dadelbrownie med chokolade, appelsin og nødder
Tænd ovnen på 175 grader.
Findel dadler og hasselnødder i en foodprocessor.
Hak chokoladen groft, riv skallen fra appelsinen og pres saften ud. Kom chokolade og appelsinsaft og -skal i foodprocessoren sammen med æg, vaniljekorn, kakao og kokosolie. Kør til det hele er godt blandet og kom dejen i en lille smurt bradepande på ca. 18 x 25 cm.
Bag kagen i ca. 40 min. og mærk efter med et træspyd, om den er bagt. Så længe der sidder dej på spyddet, er kagen ikke færdigbagt.
Lad kagen afkøle på en bagerist, skær den i små stykker og server.
Prøv også: Chokolademuffins - chokochok
Artiklen indeholder affiliatelinks