Gå til hovedindhold

Efterårsgrønt med hornfiskefileter

Se opskriften på den lækre ret her!

 

Slankeopskrift på efterårsgrønt med hornfiskefileter

Ingredienser - efterårsgrønt med hornfiskefileter:
(4 pers.)

1 æble
1 knoldselleri
1 savojkål
1 porre
20 g smør
1 spsk. karry
Salt og peber
1 tsk. olie
1 tsk. karry
500 g hornfiskefileter
1 bdt. dild
1 bdt. persille

Fremgangsmåde - efterårsgrønt med hornfiskefileter:

Fjern kernehuset og skær æblet i smalle skiver. Skræl sellerien og skær den ud i store tynde flager. Rens savojkål og porre og skær savojkålen i strimler og porren i skiver. Smelt smørret på en pande, tilsæt karry, og lad det simre i 1 min. Tilsæt grønsagerne, drys med salt og peber og sautér dem i 5-8 min. Tag grønsagerne op og læg dem på et fad.

Varm olien på panden og steg hornfiskefiléterne i 2-3 min. på hver side. Drys karryen hen over dem. Læg fisken på grønsagerne, drys dild og persilleover og servér.

Energi-information pr. portion
Energi 1609 kJ/385 kCal

Protein: 34 g
Kulhydrater: 32 g
Fedt: 10 g
Kostfibre: 11 g

Læs mere om