Gå til hovedindhold

Falafler med myntedip (541 kcal)

Nem hverdagsmad, der udgør et lille festmåltid – disse falafler med myntedip smager nemlig fantastisk!

Nem hverdagsmad, der udgør et lille festmåltid – disse falafler med myntedip smager nemlig fantastisk!

Ingredienser - Falafler med myntedip

(2 pers. / Tid: 30 min.)
1 dåse kikærter, 265 g drænet
1 fed hvidløg
1 spsk tahin
½ tsk stødt spidskommen
1 tsk salt
Friskkværnet peber
1 æg
½ dl hvedemel
1 spsk olie til stegning
200 g græsk yoghurt, 2%
20 friske mynteblade
2 grove pitabrød
Brøndkarse eller sprød salat

Prøv også: Falafler med rødbede tzaziki

Fremgangmåde - Falafler med myntedip

Findel kikærterne i en foodprocessor eller multihakker sammen med hvidløg, tahin, spidskommen, salt og peber.

Rør det sammen med æg og mel og form til små frikadeller. Steg dem sprøde og gyldne i olie ved middel varme.

Rør yoghurten sammen med finthakkede mynteblade og smag til med salt og peber.

Rist pitabrødene og server dem sammen med salat.

Prøv også: Glutenfrit kikærtebrød

Artiklen indeholder affiliatelinks