Gå til hovedindhold

Fisk i sursød sauce (279 kcal)

Retten opfylder ca. halvdelen af kalorieindtaget på en fastedag under 5:2 Kuren.

Retten opfylder ca. halvdelen af kalorieindtaget på en fastedag under 5:2 Kuren.

4 portioner

Det skal du bruge:
600 g kuller- eller torskefilet
5 spsk. eddike, gerne æblecidereddike
3 spsk. sojasauce, gerne lys
4 spsk. sukker
1 spsk. tomatpuré
2 spsk. maizenamel
2½ dl vand
1 dåse ananas i tern
2 peberfrugter
3 tomater
200 g champignoner
Salt og peber

Sådan gør du
Bland eddike, sojasauce, sukker, tomatpuré, maizenamel, vand, ananas og ananaslage i en gryde og lad det koge op under omrøring.
Rens peberfrugter, tomater og champignoner, skær dem i passende stykker og kom dem i saucen.
Skær fisken i passende stykker, læg stykkerne i et ovnfast fad og krydr med salt og peber.
Hæld saucen over fisken, dæk retten med alufolie og bag den i ovnen ved 185° i ca. 20 min., eller til fisken er mør.
TIP: Servér evt. retten med brune ris og lynstegt kål i strimler.

Energi pr. portion:
279 kcal / 1166 kJ
Fedt: 2 g
Kulhydrater: 34 g
Protein: 32 g
Kostfi bre: 2 g

Tab dig med Slankeklubben - læs  mere her.