Fisk på menuen: Stegt sandart med blomkålscreme og palmekål
(2 pers.)
Tid: 30 min.
Fisk på menuen: Stegt sandart med blomkålscreme og palmekål:
300 g kartofler
300 g blomkål
100 g friskost 11%
Salt, peber
400 g filet af sandart eller multe
1 spsk. smør til stegning
200 g palmekål eller grønkål
Fremgangsmåde
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.
Del blomkålen i små buketter, skær dem i skiver og kog dem møre i letsaltet vand.
Hæld vandet fra blom-kålen og blend med friskost. Smag cremen til med salt og peber.
Steg fisken på skind-siden i smør, til den er fast og kødet hvidt.
Damp palme- eller grønkålen i letsaltet vand i 2-3 min.
Servér fisken oven på blomkålscreme og med dampet kål og kartofler til.
Energi pr. person: 551 kcal.
Fordelt på: kulhydrat 36%, fedt 25%, protein 39 %
Læs også: Fisk forebygger blodpropper