Gå til hovedindhold

Fisk på menuen: Stegt sandart med blomkålscreme og palmekål

Vi har fisk på menuen! Måske ender du også altid med at vælge denne samme slags fisk, som for eksempel laks eller torsk? Derfor får du her muligheden for at prøve noget nyt og måske bliver stegt sandart din nye favorit.
(2 pers.)
Tid: 30 min. 

Fisk på menuen: Stegt sandart med blomkålscreme og palmekål:

300 g kartofler
300 g blomkål
100 g friskost 11%
Salt, peber
400 g filet af sandart eller multe
1 spsk. smør til stegning
200 g palmekål eller grønkål
 

Fremgangsmåde 

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.
Del blomkålen i små buketter, skær dem i skiver og kog dem møre i letsaltet vand. 
Hæld vandet fra blom-kålen og blend med friskost. Smag cremen til med salt og peber.
Steg fisken på skind-siden i smør, til den er fast og kødet hvidt.
Damp palme- eller grønkålen i letsaltet vand i 2-3 min. 
Servér fisken oven på blomkålscreme og med dampet kål og kartofler til.
 
Energi pr. person: 551 kcal.
Fordelt på: kulhydrat 36%, fedt 25%, protein 39 %