Gå til hovedindhold

Fiskefrikadeller med remoulade

Gode fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade i slankeversion

Opskrift på fiskefrikadeller med remoulade

Gode fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade i slankeversion.

Ingredienser

(2 pers.)

225 g fiskefilét, f.eks. sej el. torsk
100 g røget laks
2 skalotteløg
3 spsk. hvedemel
1 æg
70 g revne gulerødder
½ tsk. groft salt
½ dl minimælk
1 spsk. olie

Remoulade
75 g syltede pickles
½ spsk. finthakkede kapers
75 g skyr
½ spsk. sød, fransk sennep
¼ tsk. gurkemeje
Salt og peber

 

PRØV OGSÅ: Pariserbøf

 

Fremgangsmåde -  fiskefrikadeller med remoulade

Hak filetérne og laksen groft og løget fint. Rør fiskekød, løg, mel, æg, gulerødder, salt, peber og mælk sammen. Form farsen til frikadeller og steg dem i olien ved jævn varme 6 min. på hver side. Hak pickles, kapers og løg fint og rør skyr med sennep og gurkemeje. Vend pickles, kapers og løg i og smag remouladen til med salt og peber. Servér fiskefrikadellerne med kogte, persilledryssede kartofler og letdampede grønsager.

Energi-information pr. portion
Energi 2.277 kJ/546 kCal

Protein: 45,7 g
Kulhydrat: 55,7 g
Fedt: 14,6 g

 

Hent flere opskrifter til 5:2 Kuren HER >>

 

Slankeguides til 5:2 Kuren

I vores slankeguides til 5:2 Kuren får du lækre fasteopskrifter, kalorietabeller og masser af tips og gode råd til dit vægttab.

Køb dem som PDF i Slankeklubben.dk's webshop!

Kun 20,- per stk.