Gå til hovedindhold

Fyldt hokkaido thai-style (425 kcal)

En rigtig flot ret fra 5:2 Kuren. Det ser flot ud at servere retten i den udhulede hokkaido-skal, men du kan selvfølgelig også komme fyldet i skåle, hvis du foretrækker det.
1 portion

Ingredienser - fyldt hokkaido thai-style

 
1 lille hokkaido uden indmad
(ca. 200 g)
1 lille rød chili
Frisk citrongræs
Frisk ingefær
1 fed hvidløg
50 g skalotteløg
½ dl kokosmælk light
Fiskesauce
150 g kinarejer uden skal
 
Tilbehør
30 g ISIS chips med paprika (kan udelades)
Evt. lidt krydderurter efter eget valg

Fremgangsmåde - fyldt hokkaido thai-style

Del hokkaidoen og fjern kernerne indeni. Bag den ene halvdel i ca. en halv time i en 200° varm ovn. Skær den anden halvdel i små bitte tern. Hak chili, ingefær, hvidløg og skalotteløg fint. Kom det hele i en gryde med kokosmælk og lidt vand og kog det, til hokkaidokødet er mørt. Blend det med en stavblender og smag suppen til med fiskesauce. Kom rejerne i og varm det hele igennem. Øs suppen op i den halve, bagte hokkaido.
 
Servér retten med chips og pynt eventuelt med lidt krydderurter.
 
TIP
Variér gerne retten med andre typer af fisk og skaldyr.
 
Energi pr. portion
425 kcal / 1778 kJ
Fedt: 8 gram
Kulhydrater: 38 gram
Protein: 45 gram
 

Slankeguides til 5:2 Kuren

I vores slankeguides til 5:2 Kuren får du lækre fasteopskrifter, kalorietabeller og masser af tips og gode råd til dit vægttab.

Køb dem som PDF i Slankeklubben.dk's webshop!

Kun 19 kr. per stk.

 

Læs mere om