Fyldt hokkaido thai-style (425 kcal)
1 portion
Ingredienser - fyldt hokkaido thai-style
1 lille hokkaido uden indmad
(ca. 200 g)
1 lille rød chili
Frisk citrongræs
Frisk ingefær
1 fed hvidløg
50 g skalotteløg
½ dl kokosmælk light
Fiskesauce
150 g kinarejer uden skal
Tilbehør
30 g ISIS chips med paprika (kan udelades)
Evt. lidt krydderurter efter eget valg
Fremgangsmåde - fyldt hokkaido thai-style
Del hokkaidoen og fjern kernerne indeni. Bag den ene halvdel i ca. en halv time i en 200° varm ovn. Skær den anden halvdel i små bitte tern. Hak chili, ingefær, hvidløg og skalotteløg fint. Kom det hele i en gryde med kokosmælk og lidt vand og kog det, til hokkaidokødet er mørt. Blend det med en stavblender og smag suppen til med fiskesauce. Kom rejerne i og varm det hele igennem. Øs suppen op i den halve, bagte hokkaido.
Servér retten med chips og pynt eventuelt med lidt krydderurter.
TIP
Variér gerne retten med andre typer af fisk og skaldyr.
Variér gerne retten med andre typer af fisk og skaldyr.
Energi pr. portion
425 kcal / 1778 kJ
Fedt: 8 gram
Kulhydrater: 38 gram
Protein: 45 gram
Kostfibre: 5 gram
Slankeguides til 5:2 Kuren
I vores slankeguides til 5:2 Kuren får du lækre fasteopskrifter, kalorietabeller og masser af tips og gode råd til dit vægttab.
Køb dem som PDF i Slankeklubben.dk's webshop!
Kun 19 kr. per stk.