Gå til hovedindhold

Fyldt kalkunbryst med bagte kartofler

(1 pers.) 

Kalkunbryst, ca. 900 g (1 portion = 125 g færdigstegt kalkun)
4 tsk. olie (f.eks. olivenolie)
2 tsk. timian
400 g porre
200 g gulerod
100 g persillerod
125 g kartofler
Salt og peber
2 spsk. friskost naturel

Sådan gør du
Rens grønsagerne. Skær porren i skiver. Riv gulerod og persillerod groft. Varm halvdelen af olien op i en gryde, tilsæt timian og grønsager. Svits grønsagerne ved middel varme i ca. 8-10 min. Smag til med salt og peber. Skær en lomme midt i kalkunbrystet, fra den brede ende. Fyld ca. halvdelen af grønsagerne i lommen og luk den med en kødnål. Vask kartoflerne og halver dem. Pensl kartofler og kalkunbryst med resten af olien og krydr med salt og peber. Steg kartofler og kalkunbryst i ovnen i ca. 45-60 min. Varm den resterende grønsagsblanding og rør friskosten i.
Server den sammen med kalkun og kartofler.
De grønsager, der er fyldt i kalkunen, er ikke medregnet i den enkelte portion.


SAMMENSÆT EFTER DIN SMAG (til 1 pers.)

 

Mest grønt

Mest tilbehør

Mest protein

Fjerkræ

125 g

125 g

200 g

Grønsager

350 g

175 g

175 g

Tilbehør (kartofler)

125 g

200 g

125 g

Kcal/ kJ

376/1571

367/1535

382/1599





FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen. 
    Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner. 
    Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. Inden 22. april får du 4 måneder, men betaler kun for 3!

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub


Se artiklen Slank efter din smag - her beskrives slankeprogrammet



Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub...
Mørbradgryde med cornichoner og perleløg
Asiatisk fiskefad med kartofler
Krydret gulerodskage
Mosters kalkunbøffer med rissalat




Læs mere om