Gå til hovedindhold

Fyldte bagte kartofler

Fyldte bagte kartofler
Fyld dine kartofler med tomat, spinat og æg og bag dem i ovnen. Servér de lune kartofler med lidt ristet rugbrød uhm! De fyldte kartofler kan både være en del af brunchbordet eller spises som tilbehør til aftensmaden.
(2pers.)
Tid: 1 time + 15 min.

Ingredienser til fyldte bagte kartofler:

2 bagekartofler a 300 g
1 tsk. smør
100 g cherrytomater
50 g babyspinat
Salt, peber
1 æg str. m/l
 

Fremgangsmåde

Bag kartoflerne møre i ovnen ved 180° – det tager ca. 1 time.
Skær toppen af kartoflen og lav en fordybning i hver, så vægten er ca. 200 g.
Sautér kvarte cherrytomater og babyspinat et kort øjeblik i smør og krydr med salt og peber. 
Pisk ægget sammen og fordel det og grøntblandingen i de bagte kartofler. 
Sæt kartoflerne tilbage i ovnen i ca. 15 min., til æggemassen er stivnet, og servér evt. med ristet rugbrød.
 
Energi pr. pers.: 537 kcal.
Fordelt på: protein 37%, kulhydrat 33%, fedt 30%